Free shipping on orders over $79
/
Waarom geen fitnesshoepel?

Waarom geen fitnesshoepel?

Verzwaarde hoepels, vaak met extra ‘massage’ bobbels, worden meestal fitnesshoepels of bodyhoops genoemd. Deze hoepels zijn zwaarder gemaakt. Meestal beginnen deze hoepels bij 1,5 kg, oplopend tot bijna 3 kg. Dat is minstens 2,5 keer zo zwaar als een handgemaakte hoelahoep.

Deze hoepels zeggen extra goed te zijn om je buikspieren te trainen. Helaas kunnen deze hoepels je behoorlijk pijn doen en blessures opleveren. Door het zware gewicht dat aan je middel trekt, rondom je vitale organen, worden veel mensen bont en blauw. Zodanig dat het echt niet oké is! Laat staan dat je er een kind mee laat hoepelen, of je er een hele dag op een evenement staat. Vaak kun je er een band bij bestellen die je beschermt tegen pijn blauwe plekken. Marketing technisch natuurlijk heel slim. Goed voor de portemonnee van de fitness hoelahoep giganten. Maar zo níet nodig als je het mij vraagt!

Helaas krijg ik te regelmatig e-mails van mensen die graag willen hoelahoepen, maar een hoepel hebben die zoveel pijn doet, dat het niet meer leuk is. Dat ze blauwe plekken hebben en er zelfs ontstoken spieren en/of pezen van krijgen. Ik word daar zo verdrietig van!

Hoelahoepen is leuk, hoelahoepen laat je weer kind voelen en hoelahoepen is goed voor je. Pijn hoort niet thuis in dat rijtje!

En nee, ik ben geen ‘concurrent’ aan het afbranden om er zelf beter door te lijken. Als hooper met een passie voor hoepels en hoopdance, zie ik de fitnesshoelahoep marketingmachines niet als concurrent. Ik zou nooit op die manier geld willen verdienen. En ja, ze verdienen bakken vol met geld. Maar is dat zaligmakend? Marktplaats staat niet voor niets vol met tweedehands fitnesshoelahoeps. Je ziet geen enkele tweedehands handgemaakte hoepel voorbij komen. Dat is niet zonder reden…

Mijn bedrijf is ontstaan vanuit passie. Ik wil dat mensen net zoveel plezier beleven aan hun hoepel als ik zelf doe. Ik wil mensen samenbrengen en aan elkaar verbinden. Als ik op instagram of facebook zoek op #robinhoop of #hoopityourself zie ik blije hoopies, geen blauwe plekken. Daar doe ik het voor!

Bestel jouw met passie handgemaakte hoelahoep hier!

Liefs!
Robin

Praktisch

Robin Hoop gaat zorgvuldig om met beeld. Herken je jezelf en wil je liever niet in beeld? Laat het ons weten dan verwijderen we de foto.

Contactgegevens

Info@robinhoop.nl
+31 6 300 914 02
KVK: 60221941
BTW: NL002192669B23

Bestellingen afhalen
(na ontvangst afhaalbericht)
Schiemond 20
3024 EE Rotterdam

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg regelmatig waardevolle tips en happy hoopvibes in je mailbox.

ok

Copyright Robin Hoop © 2022 Alle rechten voorbehouden

Design and powered by Mayhap & ZOO42

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!

Attentie, attentie!

Komend weekend geven wij workshops aan 600 mensen op Heathy Fest! 🎉
En maandag gaan we in ruk door naar een bedrijfsfestival.

We zijn daarom even niet op kantoor. Bestellingen worden vanaf donderdag 16 juni in behandeling genomen.

Om je te bedanken voor je geduld krijg je tussen 9 en 13 juni de Mini Cursus gratis bij je bestelling!

Doe de Mini Cursus in je winkelmand en gebruik de code MINICURSUS bij het afrekenen.

HAPPY HOOPING!