Over Robin Hoop

Van kantoorbaan naar hoepel bedrijf!

Hoi! Ik ben Robin

Ik ben ondernemer en professioneel ‘hooper’. Daarnaast ben ik full-time nieuwsgierig, enthousiast en eigenwijs. Ik ben trots op deze eigenschappen, deze hebben mij hier gebracht!

Mijn glas is altijd halfvol en ik kan heel erg genieten van het plezier en de ontwikkeling van mijn collega’s en cursisten!

Over Robin Hoop

“You are what you repeatedly do”

Aristotle

Buitenspelen met de paplepel

Geboren in Rotterdam in 1987 en opgegroeid in de polder van Hellevoetsluis. Met 10 maanden rende ik al rond en wilde altijd alles zelf doen. En dat is eigenlijk nog steeds zo!

Rollerskaten, paardrijden, hutten bouwen, snowboarden, salsadansen, hoelahoepen… Bezig zijn en nieuwe dingen leren, ik ben er dol op.

Ik noem hoelahoepen ook wel eens buitenspelen voor grote
mensen. Zo belangrijk als je het mij vraagt! Met hoelahoepen hoop ik mensen te helpen in verbinding te zijn en blijven met hun innerlijke kind en plezier te hebben in bewegen.

Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en zo vaak buiten en in beweging ben, vind ik nog elke dag supertof en bijzonder!

Een hoepelbedrijf. Hoe kom je erop?!

Na mijn studie Human Resource Management, werkte ik op personeelszaken bij een grote fabriek en heb voor de Gemeente Rotterdam mensen met een bijstandsuitkering naar betaalde banen bemiddeld. Hier had ik het altijd naar mijn zin!

Robin Hoop groeide ook in rap tempo en al snel had ik geen tijd meer om naar mijn werk te gaan. Ik koos voor de hoepels. What else?! Het was een spannende stap en daarvan heb ik nog geen dag spijt gehad!

Ik vind het superleuk om regelmatig contact te hebben met personeelszaken voor workshops. De kennis en ervaring vanuit mijn studie en werkervaring komen dan ook regelmatig goed van pas!

“Do more of what makes you happy!”

Robin zonder Hoop...

Mijn reis als mens en ondernemer

Van je hobby je werk maken. Dat is voornamelijk te gek, en óók een uitdaging, en soms ronduit stom. En dat laatste gevoel duurt meestal gelukkig maar heel even 😉 

De afgelopen 8 jaar is de mooiste persoonlijke en zakelijke ontwikkelingsreis die ik had durven dromen! 

Het is mijn voornemen om naast praktische hoepeltips, jullie ook mee te nemen in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Want er gebeurt zoveel meer dan dat je op het eerste gezicht ziet!

Ik nodig je uit naar mijn podcast te luisteren en hoop dat je er iets uit mee kan nemen.

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!