Een lijst met bekende hoepel-artiesten

Hoopdance is een ding. Een serieus ding! Ja, het is ook een leuke, grappige hobby. Er zijn echter veel hoopers waarvan de hoepel zorgt voor brood op de plank. Optreden, lesgeven, evenementen organiseren, hoepels maken en verkopen, of een combinatie hiervan zorgt dat zij kunnen leven van hun hobby. Veel hoopers trainen tot ze erbij neervallen, ontwikkelen signature moves en zijn eigenlijk gewoon top notch artiesten. En dan heb ik het absoluut niet over mezelf. Ik red mezelf aardig in de hoepel, maar ben vooral bezig met het verspreiden van het hoepelvirus. Zelf trainen, daar kom ik dan ook niet altijd aan toe. Ik hoef ook geen bekende hoepelartiest te worden. Ik vind het juist leuk om kinderen en volwassenen te leren hoepelen, workshops te organiseren, leuke nieuwe acties te bedenken en te zorgen dat ik kan werken op de leukste plekken! Als ik dit zo tik, bedenk ik me dat ik wel een bekende hoepel-organisatie wil worden, die mag werken op mooie plekken in de wereld, groepen mensen samen- en in beweging brengt en waar men een leuke positief gevoel bij krijgt. Maar goed. Om je mee te nemen in de wondere wereld van de bekendere hoop artists, heb ik twee mooie lijstjes voor jullie samengesteld. Als je verschillende filmpjes bekijkt, zie je goed dat er geen regels zijn bij hoopdance en dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Prachtig! Pas op! Werkt verslavend 😉

Links naar Facebookpagina’s in willekeurige volgorde van awesomeness. Geen Facebook? Google de naam en je vindt vast een andere optie!

 1. De Hooptown Hotties
 2. Miss Hoopdidoo
 3. Lisa Lottie
 4. Deanne Love
 5. Sky Flow Artist
 6. Rachael Lust
 7. Dances with circles
 8. Spinjoy
 9. Babz Robinson
 10. Emma Kenna

Hoepelmannen
Dat hoelahoepen alleen voor vrouwen is, is natuurlijk onzin. Er zijn meer dan genoeg mannen in hoepel-land die zichzelf meer dan goed redden in de hoepel. Van Chris Gogler en Nick Broyd heb ik meerdere workshops gevolgd. Zó gaaf! Wat die kerels kunnen met een hoepel… Niet normaal. En ze zijn ook nog eens leuke mensen. Als bonus heb ik nog wat inspirerende en soepel bewegende mannen voor je bijgevoegd.

 1. Chris Gogler
 2. Caikachu
 3. Zackk Attack
 4. Mike Hayataka
 5. Cody Hughes
 6. Nick Broyd
 7. Harper Watters
 8. Ben Cirka
 9. Deandre Yoga
 10. Ed Martins
 11. Grandmaster Ong

HAPPY HOOPING!

Liefs,
Robin

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!