Op vakantie? Neem je hoepel mee!

Hoelahoepen op vakantie

Ga je op vakantie? Neem je hoepel mee! Doe het! Het is heerlijk om te hoepelen als je alle tijd hebt. Hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het vaak gaat. Al oefen je elke dag maar 10 minuutjes. Je bent even in beweging en als je die moeilijke oefening elke dag even aandacht geeft, zal je merken dat je na een week goede vooruitgang hebt geboekt. Daarnaast heb je met een hoepel altijd aanspraak! Niet iedereen zit daar natuurlijk op te wachten, maar ik heb zo al veel leuke ontmoetingen gehad.

Hoepelen op vakantie is toch wel eens van de fijnste dingen die er zijn. Zon, zee, strand, bikini aan, muziek mee, hoepel mee en gaan! Als je het mij vraagt komt dat in de buurt van ultieme vrijheid. Samen met mijn liefste vriendinnetje Sally ben ik aan aantal keer op heuse hoepel vakantie geweest. In het voorseizoen, als het rustig is op de stranden van Spanje en Portugal, vond je ons aan het strand. Hoepelen tot we niet meer konden. De timing was perfect: nog niet te heet om te bewegen en pretty much lege stranden.

Je hoepel kan zowel mee als handbagage als in je koffer

Je kunt je hoepel opgevouwen meenemen als handbagage. Mijn ervaring is dat je hem prima aan een rugzak kunt hangen. Dit is de laatste jaren altijd goed gegaan bij mij en de hoopers in mijn omgeving. Wil je alle risico’s uitsluiten, dan moet je zorgen dat je hoepel in je koffer past.

Zet je een leuke vakantiefoto met hoepel online? Vergeet #ROBINHOOP niet te taggen! Vind ik leuk 🙂

Fijne vakantie!

Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend en Robin Hoop kan op geen enkel mogelijke manier verantwoordelijk worden gehouden voor het veranderen van de regels of een slechte dag van een douanebeambte.

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!