Waarom een workshop hoelahoep altijd een succes is!

Een workshop hoelahoep altijd een succes? Ja! Is dat niet wat zelfverzekerd? Ja! De afgelopen 7 jaar hebben uitgewezen dat íedereen kan leren hoelahoepen. Als je tenminste een klein beetje doorzettingsvermogen bezit, goed materiaal gebruikt en een ervaren docent tot je beschikking hebt. Hieronder vertel ik je over de succesfactoren van een  workshop hoepelen!

Goed materiaal is het halve werk

Als volwassene pas je geen maatje 132 meer. Een kleine kinderhoepel helpt je dan ook niet aan een vliegende start in de hoepel! De kans dat het lukt is het grootst als je als volwassene een hoepel gebruikt die ongeveer een meter diameter heeft. Heb je een smalle taille, dan zou het met 90 centimeter misschien ook lukken, heb je een bredere taille, dan kan het zo zijn dat 110 centimeter meer jouw hoepel is. Hoe groter de hoepel, hoe meer tijd en ruimte je hebt om te bewegen en hoe groter de kans dat het lukt!

Overtref jezelf!

Met de juiste hoepel en wat uitleg is de kans héél groot dat de eerste keer dat je de hoepel een zet geeft, hij gelijk een paar rondjes soepel om je heupen draait! Tada! Wie had dat gedacht? Wat een goed gevoel geeft dat! Dit gebeurt dus in de meeste gevallen bij de meerderheid van de groep. Na een paar minuten gaat het bij allemaal nog een beetje beter. Goede hoepel-beat erbij en je snapt dat de sfeer niet meer stuk kan!

Een goede docent

Een duidelijke uitleg is cruciaal voor succes. Je houding moet kloppen bijvoorbeeld. En de manier waarop je de hoepel om je middel duwt. Je ziet jezelf niet tijdens het hoepelen, dus is het fijn als iemand je kan corrigeren, want je voelt niet altijd dat je bijvoorbeeld te veel met je schouders beweegt. Een goede docent geeft je tips onderweg, laat je de verschillen tussen technieken zien. Mocht het toch niet lukken, dan zijn er altijd alternatieve oefeningen aan te reiken.

De wereld verbeteren op microniveau

Sinds dat Robin Hoop startte in het voorjaar van 2014, hebben inmiddels duizenden mensen het plezier van de hoepel ontdekt. En wat ben ik daar trots op! Als je eens bedenkt waar hoelahoeps wel niet aan bijdragen! Hoe tof is het dat je iemand plezier in bewegen laat ervaren. Bijdraagt aan plezier. Bijdraagt aan een fitter lichaam. Aan herinneringen die gemaakt worden. Bijdraagt aan de zelfverzekerdheid van mensen. Bijdraagt aan een goede energie tussen collega’s. Bijdraagt aan mooie ontmoetingen en wie weet ook wel vriendschappen!

Bekijk hieronder de aftermovie van onze workshops op Healthy Fest Al deze mensen stonden voor het eerst (sinds lange tijd) in de hoepel. Kijk eens hoe goed het gaat! Hoeveel plezier er is!

Wil jij ook een actieve workshop vol plezier? Stuur ons een mailtje op info@robinhoop.nl en wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!