Hoelahoepen: de leukste manier om calorieën te verbranden!

Fitnesshoepel

Fitnesshoepel klinkt natuurlijk… ‘Fitness’. Maar is hij ook zo fitness? Marketingtechnisch klinkt het woord ‘fitnesshoepel’ aantrekkelijk. Maar wist je dat élke hoepel eigenlijk een fitnesshoepel is? Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een hoepel hebt bij bij jouw postuur past, anders wordt het lastig. Eerder schreef ik een artikel met uitgebreide informatie over wat de juiste maat hoepel is.

De meeste calorieën verbrand je met…

De zogenaamde handgemaakte ‘danshoepel‘ zoals je die in mijn webshop vindt, zorgt zelfs voor een hogere calorieverbranding dan een zogeheten fitnesshoepel! Wie had dat gedacht? De godmother of hooping Deanne Love heeft er een mooie video over gemaakt, het resultaat zal je verbazen!

Danshoepel

  • De voordelen van een handgemaakte, opvouwbare ‘danshoepel’ op een rij zoals die je in de Robin Hoop webshop vindt:
  • Een handgemaakte danshoepel is lichter dan de fitnesshoepel, hierdoor is hij wendbaarder en kun je er meer verschillende oefeningen mee doen. Oftewel: meer afwisseling en fun!
  • Doordat de hoepel lichter is, draait hij minder door g-krachten en moet je zélf harder werken om hem hoog te houden. Je verbrandt hierdoor meer calorieën. Yeah!
  • De hoepel is opvouwbaar, waardoor hij makkelijk mee te nemen of op te bergen is. Hij kan niet uit elkaar gehaald worden, waardoor hij altijd stabiel blijft.
  • Iedereen, ongeacht je conditie of hoe sterk je buikspieren zijn, kan veilig met onze hoepels hoepelen. Zelfs kinderen!

Liefs!
Robin

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!