Hoelahoep workshops: wanneer ben je een beginner en wanneer ben je gevorderd?

Hoelahoepen is een van de meest vrije sporten die er bestaan. Er zijn vrijwel geen regels. Iedereen mag hoepelen hoe hij of zij wil, mits je een positive attitude hebt natuurlijk! Bij het kiezen van workshops op verschillende niveaus is de vraag: welk niveau past bij mij op dit moment? In welke workshop ga ik het meest op mijn plek zijn? Hieronder lees je hoe dit  werkt bij Robin Hoop. Veel plezier met lezen!

Hoelahoepen: wanneer ben je een beginner en wanneer ben je gevorderd?

Dit vind ik officieel de moeilijkste vraag om te beantwoorden. Hoelahoepen is zo vrij en blij, goed of fout bestaat niet en het is ook eigenlijk niet belangrijk onder welke noemer je valt! Hoelahoepen is namelijk niet competitief.
Om duidelijk te maken welke workshop bij jouw niveau past, ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb ik zo helder mogelijk opgeschreven wat je van de ‘beginners en gevorderden’ workshops binnen Robin Hoop kunt verwachten, zodat jij op je plek bent en je lekker meekomt.

Workshop beginners

In deze workshop beginnen we bij het begin en gaan we werken aan jouw behendigheid met de hoepel om uiteindelijk te zorgen dat je hem zo goed aanvoelt dat het bijna vanzelf gaat en je er niet meer bij na hoeft te denken. Deze workshop heeft een speelse insteek en is tegelijkertijd goed voor je conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. In deze workshop hoepelen we met een basis- of intermediate hoepel. Deze mag je ook lenen en zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen!

Wanneer heb je de basis onder de knie? Als je de volgende oefeningen met de basishoepel beheerst:
– Basishoepelen, twee kanten op
– Je kunt wisselen van tempo
– Lopen en rondje draaien met de hoepel
– Wiggle
– Passing
– Swish
– Weave
– Smear
– Het combineren van deze oefeningen
– Transities van on- naar off-body en weer terug

Workshop gevorderden

Heb je de oefeningen beschreven bij ‘workshop beginners’ boven de knie 😉 dan ben je heel welkom bij de workshop voor gevorderden! In deze workshop gaan we drillen op verschillende uitdagingen als hoepelen om de benen, schouders, borst en nek. Er komen losse trucs aan, denk aan isolations, breaks en ‘ghosting’ om jouw moves oogverblindend te maken! En al dit moois gaan we met elkaar combineren tot een geheel.
In deze workshop is het prettig om zowel een basis- als intermediate- als polypro hoepelen te hebben!

Zie ik je snel in een workshop? Hier vind je de workshops die gepland staan!

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!