fbpx

Op de foto zie je mij met Deanne Love, de godmother of hoopdance en een van mijn voorbeelden. Wat een vrouw! Wat een business heeft zij om de hoepel heen gebouwd. Wat een positieve impact! Ik ontmoette haar op de German Hoop Convention in Hannover in 2017. Ik heb haar Instagram account bovenaan gezet. Go check her out! #fangirl #awesome!

Ok. Over naar waar dit bericht voor bedoelt is! Schrik niet. Ik heb alle hoepel-gerelateerde Instagramaccounts die ik volg voor je op een rij gezet. In willekeurige volgorde! Meld je ziek, neem vrij, kijk stiekem onder werktijd of niet natuurlijk 😉 Wat mensen kunnen met een hoelahoep is soms ongelofelijk. Veel van deze hoopers zijn out of this world. Ook voor mij! Ik red me aardig met mijn hoepel, maar hier tip ik niet aan. Wel laat ik me graag inspireren door deze mensen. Ik wilde bijna talenten zeggen. Maar dit heeft weinig met talent te maken. Dit is puur trainen en doorzettingsvermogen. Ik heb ze genummerd zodat het hopelijk wat overzichtelijker is en je er niet per ongeluk een vergeet. Get ready for magic en enjoy!

 

 1. @deannelove
 2. @c_section_hoops
 3. @slinks_
 4. @gailhoopspin
 5. @mishiehoops
 6. @skyflowartist
 7. @lisa_lottie
 8. @rachael_lust
 9. @hulagran
 10. @lisalooping

 

 1. @danceswithcirclesch
 2. @jane_fondle
 3. @misshoopdidoo
 4. @_spinjoy_
 5. @gogobellaxhoops
 6. @marawa
 7. @grandmasterong
 8. @dizzydynamic
 9. @call_me_alaska
 10. @perkul8or

 

 1. @erbodyloveslucy
 2. @_zachh_attack
 3. @circle.hoops
 4. @mhayataka
 5. @spin_me_dizzy
 6. @annoflineandcircle
 7. @missglowhoops
 8. @hooppathbaxter
 9. @sharnarosebevan
 10. @sisterhoops

 

 1. @gszus911
 2. @talfransky
 3. @hoopdweamz
 4. @caikachu
 5. @rubyhooping
 6. @safirehoopdance
 7. @lunar_hooper
 8. @zouzouhoop
 9. @xxcosmic_chrisxx
 10. @amyhoopsalot

 

 1. @hoopfurther
 2. @hoopingdotorg
 3. @ninjahoops
 4. @mermaidflows
 5. @dancingwiththelights
 6. @alexanimaa
 7. @igivegoodhoop
 8. @_pixietrix
 9. @camishooprio
 10. @hoopingmad

 

 1. @hooptownhotties
 2. @paola_berton_hula_hoop_italia
 3. @babzrobinson
 4. @missmojangles
 5. @hoopyogi
 6. @nosleeptillbrookelynn
 7. @taylor_flows
 8. @amy_inspiral
 9. @hearthoopdance
 10. @concort.cirkels

 

 1. @bencirka
 2. @thehoopninja
 3. @iso_puppy
 4. @alihoopmama