8 redenen om een professionele Robin Hoop hoepel te kopen!

Met een hoepel in de juiste maat lukt het wel!
Een broek in een niet passende maat zit niet lekker en een hoepel in een niet passende maat hoepelt ook niet lekker! Sinds 2014 adviseren wij mensen bij het kopen van een hoepel en hebben wij de hoepelmaattool ontwikkeld. Zo kies jij altijd een hoepel in de juiste maat!

De hoepels zijn van goede kwaliteit en gaat lang mee.
Onze hoelahoeps worden met de hand gemaakt en zijn super stevig. Wist je dat onze oefenhoepels, die gebruikt worden bij workshops en evenementen al sinds 2014 mee gaan? Een staaltje ouderwetse ambacht, al zeg ik het zelf 😉

Je kunt er zowel mee sporten als trucjes mee leren!
Onze hoepels zijn gemaakt van ideaal materiaal. Ze zijn zwaar genoeg dat je ze wel goed om je middel voelt en licht genoeg om er heel veel kanten mee op te kunnen. Een work-out of hoopdance, het kan allemaal!

Omdat de hoepel niet zo zwaar is kun je veilig hoepelen
Omdat de hoepels zo’n fijn gewicht hebben, kun je vanaf het begin af, zonder specifieke opbouw, aan veilig hoepelen. In tegenstelling tot fitnesshoepels, die veel zwaarder zijn en daarmee blessuregevoeliger.

Als het lukt, is het automatisch leuker en doe je het vaker
De kans dat het vrij snel lukt is ontzettend groot! Tijdens workshops zie ik dat na 10 minuten actief oefenen, ongeveer 95 procent de hoepel hoog houdt. Nog niet urenlang, dat is niet realistisch (!) en wel zodanig dat het elke ronde steeds weer beter wordt!

Een hoepel brengt oneindig veel plezier
Alleen, samen, op een verjaardag, in het park, op je werk, in het park. Van hoepelen word je blij en het werkt aanstekelijk en maakt mensen nieuwsgierig. Je zal merken hoeveel leuke herinneringen je met een hoepel kan maken!

Je hoeft de deur niet uit voor een workout
Je hoepel kun je altijd pakken wanneer het jou uitkomt! Als je favoriete nummer voorbij komt op de radio of als je overleg iets eerder klaar is of als je het koud krijgt van het thuiswerken. Héél eventjes in de hoepel geeft je direct een fijn gevoel!

Advies vanuit passie en ervaring
En misschien wel de belangrijkste van allemaal… Wij zijn geen made-in-China-hoepel-gigant die het doen om zo snel mogelijk, zoveel mogelijk hoepels te verkopen. Robin Hoop is ontstaan uit passie en wij zullen dan ook altijd een eerlijk advies geven om jou een zo optimaal mogelijke beleving te laten hebben!

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!