fbpx

Terugblikken vind ik dus onwijs leuk en fijn om te doen. Sinds ik Robin Hoop heb, doe ik dat veel bewuster. Op kerstavond heb ik heerlijk in mijn uppie op de bank gezeten met mijn schrift en stiften. Trots, blij en dankbaar heb de highlights van 2019 en intenties voor 2020 opgeschreven. Bizar hoe snel zo’n jaar (hoe cliché) gaat en wat er toch weer allemaal gebeurd is!

Eind maart vertrok ik voor een maand naar Mexico om samen met mijn zusje rond te reizen door dit fantastisch mooie land. Een maand niet werken en vooral geld uitgeven blijft een ding als ondernemer. Dat maakt mij nóg trotser dat dit mogelijk was! Mexico en haar mensen is geweldig! Wat het met je doet om om écht uit te tunen en werk los te laten blijft ook een interessant proces. Het duurde even maar het loslaten is uiteindelijk gelukt. Als er al nog meer cherries on the cake pasten… Was ik 2 dagen terug uit Mexico toen ik een berichtje kreeg met de vraag van een hoepel-vriendinnetje of ik in haar plaats naar een hoepel-retreat op Ibiza wilde. Zij redde het helaas niet met haar werk. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen, dus daar ging ik weer! Zo niet normaal dankbaar voor al dat fijns!

Verder was het een jaar vol te gekke opdrachten! De series lessen op basisscholen en middelbare scholen in Rotterdam. Bedrijfsevenementen voor onder andere UWV, Vegro, Woonstad Rotterdam en de Universiteit Utrecht. Workshops bij vakantieparken van Drenthe tot in Limburg. Heerlijke festivals als Duikboot, Jamrock, Solar, Healthy Fest… Zoveel mensen die kennis hebben gemaakt met de hoepel, het plezier, de persoonlijke successen…

Met een smile van oor tot oor zit ik dit nu te tikken. Zo trots! Weet je wat mij nóg meer heeft kunnen laten genieten van alles? Sinds oktober 2018 ga ik regelmatig naar de sportschool, daar doe ik krachttraining. Hoepelen is natuurlijk supergoed voor je. Maar hoepelen is voor mij ook werk. Soms is het goed om even afstand te hebben van je  werk. Vandaar de sportschool. Die momenten voor mijzelf én het fittere lichaam dat ik daardoor gekregen heb, zorgden ervoor dat de pittige lichamelijk en mentale inspanning van al die drukte mij véél makkelijker afging en ik meer kon genieten van alles. Priceless!

Wat ook wel echt te gek is, is dat Milene sinds de trip naar Mexico regelmatig opdrachten overneemt én alle peutergroepen op de basisscholen lesgeeft! Als je Robin Hoop volgt op social media heb je Milene vast al vaker voorbij zien komen. Milene hoepelt inmiddels al jaren, is er 9 van de 10 keer bij bij grotere evenement en is een kei met kleine kinderen. Zo blij om haar er nu op regelmatige basis bij te hebben!

Eind juni begon naast het hoogseizoen, ook de verbouwing van mijn huis. Te gek natuurlijk, maar ook heftig. Hele huis gestript van top tot teen. Van plafond tot vloer electra en muren verzet. ALLES eruit en ALLES nieuw erin. Mijn vader is aannemer en heeft dit bijna allemaal eigenhandig gedaan, de held! Als ik niet aan het werk was, dan was ik er ook om te helpen waar ik kon en natuurlijk om te zorgen voor eten! De verbouwing heeft 3 maanden geduurd met als resultaat een prachtig oud en authentiek  huisje met een gloednieuwe binnenkant. Dit had niet gekund zonder mijn geweldige pa!

Al met al was het een succesvol jaar waarin Robin Hoop wederom een mooie groei doorgemaakt heeft. Ondanks al die tripjes en de verbouwing. Kun je nagaan wat er kan gebeuren als al die ‘onrust’ er niet zou zijn. Ik heb het gevoel dat ik klaar ben voor groei en dat er grote stappen gemaakt mogen gaan worden in 2020. Ik heb zin in focus. Nu er geen grote uitgaven aan een auto, een huis en een verbouwing meer gedaan hoeven te worden, is het tijd om te investeren in Robin Hoop! Focus, groei en uitbesteden it is. Onwijs veel zin in het nieuwe jaar dat eraan komt. I’m so ready!

Dank aan de harde kern hoepelmeisjes for being there en aan iedereen die Robin Hoop gesteund heeft in welke vorm dan ook! Aan klanten voor het vertrouwen! Op een prachtig jaar en al het moois dat nog gaat komen!

Cheers!
Robin