⭕💔 Robin Hoop hoepelt op. The end of an Era.

Al een tijdje is mijn hoepelvuurtje niet meer zo krachtig als ‘ie is geweest. Dan gaf ik er eventjes aan toe en vervolgens pepte ik mijzelf weer op. Dit is de afgelopen periode meerdere keren gebeurd. Het voelde gek. Al die jaren was geen moeite te veel, geen hindernis te hoog en kon ik mij niet voorstellen dat dat ooit zou veranderen. En dat is toch gebeurd.

Negen jaar lang heb ik zo gigantisch veel plezier gehad in alles wat ik deed met de hoepels. Ik heb nog nooit iets zo lang met zoveel plezier en overgave gedaan als Robin Hoop gerund!

Zou mijn hoepelvuurtje ooit weer zo vurig gaan vlammen?

Het laatste weekend van januari had ik een heldere ingeving. Waarom stop ik hier niet mee? Dacht ik dit echt?! Ik voelde opluchting. En tegelijkertijd verdriet dat voelt als liefdesverdriet. Wil ik Robin Hoop runnen vanuit standje waakvlam? Nee. Ze verdient veel meer dan dat.

Het voelt alsof ik het uitmaak. Een lange relatie waar alle liefde in is gestopt die je maar kunt bedenken en waar houden van niet genoeg (meer) is. De koek is op.

Ik was 25 toen ik begon met hoepelen in 2012. Wat is er een hoop veranderd sinds die tijd. IK ben veranderd. En met het aanstaande moederschap is er wederom een gigantische transformatie gaande. Als ik iets doe, doe ik het met heel mijn hart. Geen twijfels, niet half.

Met een warm gevoel, een gevuld hart, een dikke glimlach, een giga trots gevoel en krokodillen tranen in mijn ogen en tik ik dit en denk ik terug aan de afgelopen 9 jaar Robin Hoop.

Robin Hoop is óók mijn kind! En er zijn zeker aspecten die nóóit gaan vervelen. En ik zie het zo voor me dat er iemand komt die met minstens net zoveel plezier het stokje overneemt. Het plezier dat hoelahoeps brengen maakt de wereld zoveel mooier. Wat mij betreft stopt dat absoluut niet!

Er staat een bedrijf met stevige wortels. Een sterk merk met een bewezen succesvolle formule. Duizenden tevreden klanten. Een giga netwerk aan tevreden en terugkerende opdrachtgevers. Een prachtig community. 100+ 5-sterren reviews op Google. Een gloednieuwe website en webshop. Oftewel: een gespreid bed. Queensize, met satijnen lakens!

Hierbij schiet ik mijn wens de universe in dat ik iemand vind die Robin Hoop overneemt, het eigen maakt en er minstens net zoveel plezier uit haalt als ik altijd heb gedaan. Lees jij dit en voel je een kriebeltje in je buik? Er zijn mogelijkheden 💌

Tot mijn verlof begint begin april draait de boel gewoon door. Al wordt voorraad niet meer aangevuld, dus als je eigenlijk al een tijdje op een hoepel aast, zou ik er gauw bij zijn. Op is op. En deze keer echt!

De online programma’s blijven voorlopig online en mocht daar iets in veranderen, dan krijg je hierover uiteraard bericht met een gepaste oplossing.

The word is out. Nu zijn jullie allemaal helemaal op de hoogte. Het voelt goed. Opluchting. Het stroomt. Talk soon 💕

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!

Robin Hoop is terug!

Na een heerlijk babyverlof ben ik weer terug voor de leukste besloten hoepelworkshops en online hoepellessen!

Van een aantal onderdelen van Robin Hoop heb ik afscheid genomen. Lees het hele verhaal hier.

Happy Hooping en hopelijk tot snel!