Maandelijkse workshop hoelahoep

Hier vind je onze superleuke hoelahoep workshops en socials! Ivm zwangerschap momenteel minder vaak dan gebruikelijk! Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops en events? Scroll naar beneden en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Fun & Bewegen!

Wil jij superleuke oefeningen en trucjes leren en jouw hoepel echt onder controle krijgen? Dan ben je super welkom om aan te sluiten bij onze maandelijkse workshop!

Je hoeft het nog niet te kunnen, want we beginnen bij het begin. Houd je de hoepel al wel hoog? Ook dan is er meer dan genoeg te leren! We gaan aan de slag met zowel losse oefeningen als combinaties om een mooie basis te leggen voor hoopdance.

In elke workshop komt zowel on-body als off-body hoepelen aan bod. Aan het einde van de workshop kun jij een mooie combo laten zien! En je krijgt een samenvatting op video nagestuurd, zodat je later altijd nog even kunt spieken.

De workshops zijn los te volgen. Zo leer je elke maand iets bij en voordat je het weet plak jij allemaal mooie trucjes en bewegingen aan elkaar tot een echte hoopdance flow!

 

Robin Hoop Workshops & Socials

Hoelahoep Workshop

Kick-ass hoepelles

Elke maand organiseren wij een workshop voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt je alleen of met een vriend(in) aanmelden. 

Het thema van de workshop vind je terug in de agenda en de workshops zijn los van elkaar te volgen.

Alle workshops hebben gemeen, dat ze een goede opbouw hebben zodat het voor elk niveau goed te volgen is. Twee uur lijkt misschien lang, maar daardoor is er juist alle tijd om te oefenen en in de flow te komen!

Leenhoepels zijn aanwezig!

Hoelahoep Social

Vrij hoepelen

Heb jij thuis niet genoeg ruimte om helemaal los te gaan met jouw hoepel? Dan is een Hoelahoep Social de uitkomst!

Een hoelahoep social is een vrije training én gezellige get together. In de winter in de gymzaal, in de zomer lekker buiten. Iedereen van elk niveau is welkom.

Wees niet bang om alleen te komen. Er is een voorstelronde zodat het ijs gebroken is en je makkelijk iemand aan kan schieten om te vragen hoe die ene gave trick heet of gewoon voor een praatje.

Neem je eigen hoepel mee! Bij een social zijn er geen leenhoepels!

Kinder-feestje

Alvast de sfeer proeven?

Play Video

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops in Rotterdam?

Meld je vrijblijvend aan!

Superleuk dat je interesse hebt in een workshop hoelahoep!

Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, kom ik er zsm bij je op terug, met een voorstel op maat!