Leer nu hoepelen!

Hoelahoep groepslessen

Robin Hoop geeft hoepel lessen, ook wel hoopdance lessen, in groepsverband. We hoepelen binnen in een sportzaal of heerlijk in de buitenlucht. Je hoeft nog niet te kunnen hoepelen want we beginnen bij het begin! We breiden rustig uit met leuke variaties. We verbinden on body hoepelen, om je lichaam hoepelen, off body hoepelen en bewegingen met je armen door transities. Hierdoor ontstaat een mooi geheel aan bewegingen. Indrukwekkende trucs en pittige fitnessoefeningen komen ook zeker voorbij!

Twee dingen zijn zeker: je staat niet alleen in je middel te hoelahoepen en niemand gaat de deur uit voordat iedereen de hoepel hoog kan houden! We gebruiken unieke, handgemaakte hoelahoeps die speciaal gemaakt zijn voor volwassenen en waarmee íedereen kan leren hoelahoepen!
Wil je ook wat nieuws leren, nieuwe mensen ontmoeten en vooral veel lol hebben? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze hoelahoep groepslessen! Hieronder vind je het rooster voor de komende periode.

Rooster

Meer weten over groepslessen?

Neem contact op

Workshop & Evenementen

Je komt ons ook tegen op workshops en evenementen

y

Workshops

Op zoek naar een workshop waarbij je echt iets samen doet en je gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht ziet verschijnen? Dan ben je op zoek naar een hoelahoep workshop! Wij hebben een workshop op maat voor iedereen en voor elke gelegenheid!

 
Z

Evenementen

Wist je dat we ook op heel veel evenementen staan? Groot of klein zo lang de sfeer maar goed is! Wij komen graag naar jouw evenement. Wil je meer weten, kijk dan op onze pagina over hoelahoep evenementen

Je eigen hoepel kopen!

Kom beslagen te ijs en neem je eigen hoepel mee naar één van onze lessen, workshop of evenementen