fbpx

Workshops particulieren

Hoelahoep workshops

Vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of uitje met je vriendinnen organiseren? Dan boek je een hoelahoep workshop! Twee dingen zijn zeker: je staat niet alleen in je middel te hoelahoepen en niemand gaat de deur uit voordat iedereen de hoepel hoog kan houden! We gebruiken unieke, handgemaakte hoelahoeps die speciaal gemaakt zijn voor volwassenen en waarmee íedereen kan leren hoelahoepen! Wil je ook wat nieuws leren en samen vooral veel lol hebben? Bekijk alvast de prijslijst en vul onderstaand formulier in voor een voorstel op maat!

Workshops 1
Z

Jong en oud

Of je nu 15 bent of 65. Hoepelen is voor iedereen! Van kinderfeestje tot familiedag, bij onze hoepel workshops zijn dan ook alle leeftijden welkom!

Zakelijk of privé

Hoepelen op je vrijgezellenfeest of een hoepel workshop als kinderfeestje? Het kan allemaal. Onze workshops worden allemaal op maat gemaakt.

Op locatie

Een workshop is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Jij geeft dus aan waar je de workshop wilt houden en wij zorgen ervoor dat we er zijn.

Hoelahoep workshop volgen?

Wat kun je verwachten van een workshop?

We hoepelen binnen in een sportzaal of heerlijk in de buitenlucht of op locatie. Je hoeft nog niet te kunnen hoepelen want we beginnen bij het begin! We breiden rustig uit met leuke variaties.  Indrukwekkende trucs en pittige fitnessoefeningen komen ook zeker voorbij, en lol is gegarandeerd!

 Workshops voor particulieren kunnen helemaal op maat gemaakt worden dus welk uitje je ook in de planning hebt, wij maken er een uniek feestje van! Ben je op zoek naar een uitje met je collega’s of teambuilding? Neem dan een kijkje op de onze speciale pagina workshops voor bedrijven.

4 + 12 =

Uur gehoepeld

Lessen gegevens

Workshops gegeven

Blij gemaakt met hoepels

Robin Hoop in actie

Workshops 2
Workshops 3
Workshops 4
Workshops 5
Workshops 6
Workshops 7
Workshops 8
Workshops 9
Workshops 10
Workshops 11
Workshops 12
Workshops 13
Workshops 14
Workshops 15
Workshops 16
Workshops 17
Workshops 18
Workshops 19
Workshops 20
Workshops 21
Workshops 22
Workshops 23
Workshops 24
Workshops 25
Workshops 26
Workshops 27
Workshops 28
Workshops 29

Je eigen hoepel kopen!

Kom goed beslagen ten ijs en neem je eigen hoepel mee naar één van onze lessen, workshops, evenementen of dat gave festival!