Hoepel workshops

Hoelahoep workshops

Z

Jong en oud

Of je nu 15 bent of 65. Hoepelen is voor iedereen! Bij onze hoepel workshops zijn dan ook alle leeftijden welkom!

Zakelijk of privé

Hoepelen op je vrijgezellenfeest of een hoepel workshop als teambuilding? Het kan allemaal. Onze workshops kunnen zowel zakelijk als privé geboekt worden.

Op locatie

Een workshop is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Jij geeft dus aan waar je de workshop wilt houden en wij zorgen ervoor dat we er zijn.

Uur gehoepeld

Lessen gegevens

Workshops gegeven

Blij gemaakt met hoepels

Wat kun je verwachten van een workshop?

Robin Hoop geeft hoepelworkshops, ook wel hoopdance workshops, in groepsverband. We hoepelen binnen in een sportzaal of heerlijk in de buitenlucht. Je hoeft nog niet te kunnen hoepelen want we beginnen bij het begin! We breiden rustig uit met leuke variaties. We verbinden on body hoepelen, om je lichaam hoepelen, off body hoepelen en bewegingen met je armen door transities. Hierdoor ontstaat een mooi geheel aan bewegingen. Indrukwekkende trucs en pittige fitnessoefeningen komen ook zeker voorbij!

Twee dingen zijn zeker: je staat niet alleen in je middel te hoelahoepen en niemand gaat de deur uit voordat iedereen de hoepel hoog kan houden! We gebruiken unieke, handgemaakte hoelahoeps die speciaal gemaakt zijn voor volwassenen en waarmee íedereen kan leren hoelahoepen!
Wil je ook wat nieuws leren, nieuwe mensen ontmoeten of juist iets samen doen met vriendinnen of collega’s en vooral veel lol hebben? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze hoelahoep groepslessen of neem contact op voor een workshop op locatie!

Hoelahoep workshop volgen?

 

Robin Hoop in actie

Je eigen hoepel kopen!

Kom goed beslagen ten ijs en neem je eigen hoepel mee naar één van onze lessen, workshops, evenementen of dat gave festival!